fbpx

Hoe word je een entrepreneur bij Holland Startup

Altijd al willen ondernemen, maar weet je niet hoe? Weet dan, jij bent echt niet de enige! Holland Startup begrijpt het dilemma van jonge ondernemers en biedt de oplossing: een stapsgewijs programma om jou te helpen met ondernemen.

Jij kunt op 3 momenten in het jaar starten binnen ons startup programma. Het eerstvolgende startmoment is in november. Interesse? Bekijk de stappen hieronder en meld je aan.

 • 1. What´s the deal

  De informatieavonden dit jaar zijn al geweest. Heb je deze gemist en wil je direct onze deal terms weten? Meld je dan aan voor 'What's the deal' op 22 oktober.

 • 2. Aanmelden

  De belangrijkste stap na 'What's the deal', is het inschrijven op ons programma, waarbij je op basis van je motivatie, kennis en ervaring wordt uitgenodigd voor een interview en test. Je kunt je aanmelden voor het aankomende programma

 • 3. Interview en test

  Als je bent geselecteerd kun je worden uitgenodigd voor een interview bij Holland Startup, waar je één van onze teamleden ontmoet. In het gesprek bespreken we je ervaring; jouw motivatie en drijfveren voor een startup. Ook gaan we in op problemen die jij aan zou willen pakken met jouw startup en teamsamenstelling. Na afloop van het interview kan een test voor talenten en cognitie worden afgenomen.

  Binnen 5 werkdagen na de test weet je of je bent toegelaten tot het “Selectieprogramma”

 • 4. Selectieprogramma

  De laatste stap in ons selectieproces is een online assessment van twee dagen, waarbij je kennis maakt met ondernemerschap, opdrachten uitvoert en intensief samenwerkt met medekandidaten. De selectiedagen bieden jou de ideale kans om het Holland Startup programma te leren kennen en potentiële co-founders te ontmoeten. 

  Na afloop van het selectieprogramma hoor je binnen 5 werkdagen of je bent toegelaten tot Holland Startup.

5. Join Holland Startup

Wanneer je bent toegelaten tot Holland Startup nemen we de overeenkomsten samen door.
Na het tekenen ben je officieel
entrepreneur in residence bij Holland Startup. In overleg bepalen we samen
je startdatum.

HollandStartup_Community

Community

Maximaal community gevoel. Omringd door startups die hetzelfde proces doorlopen en gestaan hebben waar jij naar toe gaat.

HollandStartup_BegeleidOndernemerschap

Begeleid ondernemerschap

Dagelijkse begeleiding en een gestructureerd proces met coaching, mentorschap en workshops. Samen realiseren we het product én je eerste omzet.

 

HollandStartup_Financiering

Financiering

Financiering vanaf dag 1 – niet alleen voor je startup, maar ook voor jou als onderdeel van een ondernemersteam.
Zo verlagen we de drempel om te gaan ondernemen.