Hoe word je een entrepreneur bij Holland Startup

Altijd al willen ondernemen, maar weet je niet hoe? Weet dan, jij bent echt niet de enige! Holland Startup begrijpt het dilemma van jonge ondernemers en biedt de oplossing: een stapsgewijs programma om jou te helpen met ondernemen.

Jij kunt op 4 momenten in het jaar starten binnen ons startup programma. Het eerstvolgende startmoment is in juni. Interesse? Bekijk de stappen hieronder en meld je aan.

Let op:
Vanwege de COVID-19 pandemie is het nog niet zeker in welke vorm de Pressure Cooker in juni zal plaatsvinden. Voor nu is het belangrijk dat je deze data (18 en 19 juni) alvast in je agenda zet, je krijgt van ons updates in het sollicitatieproces.

 • 1. Aanmelden

  De belangrijkste stap is inschrijven op ons programma, waarbij je op basis van je motivatie, kennis en ervaring wordt uitgenodigd voor een interview en test. Je kunt je aanmelden voor het aankomend programma.

 • 2. Interview en test

  Als je bent geselecteerd kun je worden uitgenodigd voor een interview bij Holland Startup, waar je één van onze teamleden ontmoet. In het gesprek bespreken we je ervaring; jouw motivatie en drijfveren voor een startup. Ook gaan we in op problemen die jij aan zou willen pakken met jouw startup en teamsamenstelling. Na afloop van het interview kan een test voor talenten en cognitie worden afgenomen.

  Binnen 5 werkdagen na de test weet je of je bent toegelaten tot de “Pressure Cooker”

 • 3. Pressure Cooker

  Met alle kandidaten draaien we een programma van twee dagen, waarbij je kennis maakt met ondernemerschap, opdrachten uitvoert en intensief samenwerkt met medekandidaten. De Pressure Cooker biedt jou de ideale kans om  potentiële co-founders te ontmoeten. De
  eerstvolgende Pressure Cooker is van 18 t/m 19 juni.

  Na afloop van de Pressure Cooker hoor je binnen 5 werkdagen of je bent toegelaten tot Holland Startup.

4. Join Holland Startup

Wanneer je bent toegelaten tot Holland Startup nemen we de overeenkomsten samen door.
Na het tekenen ben je officieel
entrepreneur in residence bij Holland Startup. In overleg bepalen we samen
je startdatum.

HollandStartup_Community

Community

Maximaal community gevoel. Omringd door startups die hetzelfde proces doorlopen en gestaan hebben waar jij naar toe gaat.

HollandStartup_BegeleidOndernemerschap

Begeleid ondernemerschap

Dagelijkse begeleiding en een gestructureerd proces met coaching, mentorschap en workshops. Samen realiseren we het product én je eerste omzet.

 

HollandStartup_Financiering

Financiering

Financiering vanaf dag 1 – niet alleen voor je startup, maar ook voor jou als onderdeel van een ondernemersteam.
Zo verlagen we de drempel om te gaan ondernemen.